Teemu Pukki osui kahdesti – Norwich marssimassa vakuuttavasti takaisin Valioliigaan

Teemu Pukki Birmingham kaksi maalia

Norwich kohtasi eilen vierasnurmella Birminghamin. Joukkue nappasi tyylikkään 3-1 -vierasvoiton. Voiton takuumiehenä toimi tuttu mies, kun Teemu Pukki iski pallon verkkoon kahdesti.

Huuhkajat-hyökkääjä Teemu Pukki on äitynyt hirmuiseen vireeseen. Kotkalaislähtöinen kärki on iskenyt edelliseen neljään otteluun kuusi maalia. Eilen maaliputki sai jatkoa kahdella osumalla.

Pukki osui ensimmäistä kertaa ottelussa 26 peliminuutin jälkeen, kun Kenny McLean vapautti suomalaisen maalintekoon. Pukilta tyylikäs viimeistely vasemmalla jalalla ja Norwich johtoon.

Pukilla oli mahdollisuus viedä Norwich jo kahden maalin karkumatkalle reilun puolen tunnin pelin jälkeen rangaistuspotkusta. Pukin pilkku kuitenkin epäonnistui. Birmingham tuli vielä ensimmäisen puoliajan aikana tasoihin.

Toisella puoliajalla edettiin pitkään tasalukemissa, kunnes tuttu mies iski ottelun voittomaalin. Emiliano Buendian laukaus kimpoili Birmingham-puolustuksen kautta Pukille, jolla oli helppo työ iskeä pallo maaliin.

Oliver Skipp kaunisteli lukemiksi vielä 3-1 lisäajalla. Näin Norwichille vierasvoitto ja kolme pistettä.