La Ligan hallitseva mestari aloittanut kautensa yskähdellen

Real Madrid

La Ligan hallitseva mestari Real Madrid on aloittanut kautensa Espanjan pääsarjassa yskähdellen. Tästäkin huolimatta kahdesta ottelusta on tarttunut mukaan neljä pistettä.

Real Madrid on aloittanut kautensa kahdella vierasottelulla. Ensimmäisessä ottelussa se jäi Real Sociedadin vieraana maalittomaan tasapeliin, josta kummallekin joukkueelle merkittiin pistesarakkeeseen yksi piste.

Eilen lauantaina se kohtasi vieraskentällä Real Betisin ottelussa, jossa pistemenetykset olivat jälleen lähellä.

Puoliaikatauolle siirryttiin kotijoukkueen johtaessa 2-1. Real tuli kuitenkin tasoihin toisen puoliajan alussa, kun ottelussa epäonnensoturina toiminut nuori Betis-puolustaja Emerson tuikkasi pallon omaan maaliin. Maalia tarkasteltiin tovi VARin kautta.

Vain noin 20 minuuttia tästä Emerson sai jälleen merkinnän tilastoihin kaadettuaan Luka Jovicin läpiajosta. Brasilialaispuolustaja suoralla punaisella ulos ja Betis vajaalle. Myös tätä tilannetta ottelun tuomari joutui tarkastelemaan videolta.

Ottelun viimeisellä kympillä Marc Bartra teki 16-alueen sisäpuolella käsivirheen ja pallo vietiin pilkulle. Bartran puolustajakollega ja maanmies Sergio Ramos ei täplältä erehtynyt vaan tyylitteli pallon panenkalla maaliin. Loppulukemat Realille 3-2 ja näin Los Blancos välttyi uusilta pistemenetyksiltä.

Katso ottelun Real Betis-Real Madrid huippuhetket alta:

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen La Liga Santanderin Youtubesta.

Aivan täydellistä ja toivottua starttia ei ole siis La Ligan hallitseva mestari Real Madrid tähän kauteen saanut. Realin onneksi sen suurin haastaja FC Barcelona on tällä hetkellä melkoisessa myllerryksessä, eikä täten myöskään Blaugranan kauden moitteettomalle alulle ole mitään takeita.

Barcelonan kausi alkaa tänään sunnuntaina kotiottelulla Villarrealia vastaan.