Lionel Messi hyvästeli Luis Suárezin – jälleen piikkiä Barcelonan seurajohdolle

Lionel Messi

Lionel Messi hyvästeli Instagram-tilillään pitkäaikaisen seurakaverinsa Luis Suárezin. Suárezin siirto Atletico Madridiin varmistui tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Suárezin on määrä saapua Madridiin perjantaina ja uruguaylainen tulee kirjoittamaan Atleticon kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Syy Suárezin lähdölle löytyy Barcelonan valmennuksesta. Barçan valmentajaksi tullut Ronald Koeman ilmoitti kuukausi sitten Suárezille, ettei hän näe hyökkääjälle enää käyttöä.

Mainos alkaa:

Katalonialaisseura on ollut viime ajat melkoisessa pyörityksessä, kun sille on satanut kritiikkiä suunnasta ja toisesta. Yksi kritiikin kohde on ollut Lionel Messin siirtosaaga ja toki argentiinalainen tähti on ollut itse myös kritiikin antajana.

Messi tunnetaan Suárezin hyvänä ystävänä. Nyt Leo oli hyvästellyt ystävänsä Instagramissa tunteikkaasti. Barcelonan seurajohto ei välttynyt kritiikiltä taaskaan.

– On outoa nähdä sinut toiseen pelipaitaan pukeutuneena ja on varmasti outoa pelata sinua vastaan. Olisit ansainnut sen, että sinut oltaisiin hyvästelty sellaisena kuin olet, eli yhtenä seurahistorian tärkeimmistä pelaajista. Eikä siten, että tulet potkituksi pihalle. Totta puhuen mikään ei enää yllätä minua, Messi viittasi päivityksessään Barcelonan seurajohtoon.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas… Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.

Henkilön Leo Messi (@leomessi) jakama julkaisu

Barcelonan mukaan Suárezin siirtosumma on kuusi miljoonaa euroa, joten voidaan sanoa, että Barça joutuu päästämään tähtihyökkääjänsä kilpailijalle pilkkahintaan.

Lue myös: Nelson Semedo Valioliigaan – Wolves nappasi Barcelonan laitapakin riveihinsä