KuPS voiton päässä paikasta Eurooppa-liigaan!

KuPS

KuPS eteni Eurooppa-liigan karsinnoissa seuraavaan ja viimeiseen vaiheeseen voitettuaan liettualaisen Suduvan kotinurmellaan komeasti 2-0.

Kuopion Palloseura sai Eurooppa-liigan karsinnoissa vastaansa liettualaisen Suduvan, kun kuopiolaisseura onnistui voittamaan Slovan Bratislavan viime torstaina pelatussa kamppailussa.

Ottelu alkoi vierasjoukkue Suduvan hallinnalla. Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi kuitenkin KuPS, kun Lucas Rangel iski pallon Suduvan maalia vartioineen Ivan Kardumin selän taakse komealla nostolla.

Tätä ensimmäisellä puolikkaalla ansaittua johtoasemaa kuopiolaiset eivät suostuneet luovuttamaan missään vaiheessa. KuPSin latvialaistoppari Igors Tarasovs puski pallon toisella jaksolla 72 minuutin kohdalla vierasjoukkueen maaliin ja taululle vaihtui lukemiksi 2-0.

Seuraavalla, Eurooppa-liigan karsintojen viimeisellä, kierroksella Kuopion Palloseura saa vastaansa joko ruotsalaisen Djurgårdenin tai romanialaisen CFR Clujin. Ottelu Djurgårdenin ja Clujin välillä alkoi kello 20:00 ja KuPS matkaa seuraavaksi tuon ottelun voittajan vieraaksi.