Pohjois-Makedonia järjesti jättiyllätyksen MM-karsinnoissa – kaatoi Saksan!

Pohjois-Makedonia voitti Saksan

Pohjois-Makedonia vastasi näiden MM-karsintojen toistaiseksi suurimmasta yllätyksestä, kun se kaatoi vierasnurmella Saksan keskiviikkoiltana lukemin 1-2.

Pohjois-Makedonia vastasi MM-karsintojen suurimmasta yllätyksestä, kun se onnistui tekemään todellisen jymypaukun. Se nimittäin kävi hakemassa Saksasta 2-1 -vierasvoiton ja jätti Saksan kokonaan pisteittä.

Edellisen kerran Saksa on hävinnyt ja jäänyt kokonaan pisteittä MM-karsinnoissa 20 vuotta sitten, vuonna 2001.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen täältä.

Pohjois-Makedonia pääsi tauolle 1-0 -johdossa, mutta toisella puoliajalla Saksa tuli Ilkay Gündoganin rangaistuspotkuosumalla tasoihin noin tunnin pelin jälkeen.

80 minuutin pelin kohdalla Saksan Timo Wernerille avautui avopaikka ja tyhjä maali, mutta saksalainen Chelsea-hyökkääjä epäonnistui laukauksessaan täysin. Tästä viisi minuuttia myöhemmin vierailijoiden Elif Elmas iski pallon Saksan verkkoon ja näin kolme pistettä lähti Pohjois-Makedonian mukaan.

Voit katsoa videon Wernerin hukatusta avopaikasta alta.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.

MM-karsinnoissa seuraavat ottelut ovat otteluohjelmassa vasta syksyllä EM-kisojen jälkeen.