Mestarien liigan puolivälierät käyntiin tällä viikolla

Mestarien liigan Manchester City välierät puolivälierät Mestarien liiga Mestarien liigan pudotuspelit lohkovaihe käynnistyy tänään

Tällä viikolla päästään nauttimaan jälleen Euroopan parhaasta seurajoukkuejalkapallosta. Mestarien liigan puolivälierät käynnistyvät huomenna.

Mestarien liigan puolivälierät saadaan käyntiin huomenna. Luvassa on kaksi ottelua, kun ottelupareista käyntiin saadaan Manchester City vastaan Dortmund sekä Real Madrid vastaan Liverpool. Ensin mainitut joukkueet aloittavat puolivälierät kotinurmellaan.

Keskiviikkona on otteluohjelmassa toinen puolikas puolivälieristä. Keskiviikkona toisistaan mittaa Münchenissä ottavat Bayern München sekä PSG ja Sevillassa neutraalikentällä Estadio Ramón Sánchez Pizjuánilla pelattavassa ottelussa toisensa kohtaavat FC Porto ja Chelsea.

Mainos alkaa:

Luvassa on todella mielenkiintoiset puolivälierät. Jokaisessa otteluparissa on oma twistinsä. Manchester City on käytännössä ratkaissut jo mestaruuden Valioliigassa, Dortmund taas on kansallisessa sarjassa jäämässä kokonaan ilman paikkaa ensi kauden Mestarien liigassa. Real Madrid taistelee La Ligassa yhä mestaruudesta, Liverpool joutuu tekemään täyden päivätyön selvitäkseen neljän parhaan joukkoon Englannissa.

Myös Bayern pääsee keskittymään täysin Mestarien liigaan, kun Bundesliigan voitto on sinettiä vaille valmis. PSG sen sijaan on poikkeuksellisessa tilanteessa, kun se joutuu taistelemaan tosissaan Ranskan mestaruudesta. Porton ja Chelsean ottelupari on siitä erittäin mielenkiintoinen, että todennäköisesti kumpikin olisi muita puolivälieräjoukkueita vastaan altavastaajan asemassa, nyt jompikumpi näistä joukkueista menee varmasti puolivälieriin.

Mestarien liigan puolivälierät käynnistyvät huomenna tiistaina 6.4. kello 22:00. Kaikki Mestarien liigan ottelut näyttää tuttuun tapaan C More Sport -palvelu.