Mestari sai kyytiä – Manchester City jyräsi Liverpoolin Valioliigassa

Ukraina Kyproksen Juha Pirinen Palloliitto Jasse Tuominen Manchester United Fulham Valioliigan Chelsea Leeds United FA Cup jalkapallon Valioliiga Manchester City jalkapallo

Mestaruuden varmistanut Liverpool oli torstai-iltana matkannut Manchester Cityn vieraaksi Valioliigassa. Ilta oli vieraille melko synkkä.

Liverpoolin illan kohokohdaksi jäi se, kun Manchester Cityn miehistö toivotti tuoreen mestarin kunniakujan saattelemana kentälle.

Itse pelitapahtumat olivatkin sitten täysin päinvastaiset, sillä Liverpool järjesti kuvainnollisesti kunniakujan Pep Guardiolan miehistölle, joka jyräsi 4-0-voittoon.

Ottelun hahmo oli Raheem Sterling, joka ensin 25. minuutilla hankki rangaistuspotkun, jonka Kevin De Bruyne ampui varmasti sisään. Kymmenisen minuuttia myöhemmin Sterling iski itse taululle 2-0.

Phil Foden lisäsi taukojohdoksi 3-0 ja homma oli taputeltu. Toinen jakso oli pelkkä kuriositeetti, ja Alex Oxlade-Chamberlainin oma maali reilun tunnin pelin jälkeen oli kuin kirsikka kakun päälle.

City tarrasi voitolla yhä tiukemmin kiinni Valioliigan kakkossijasta, sillä ero kolmantena olevaan Leicesteriin kasvoi jo 11 pisteeseen.