HJK:n Julius Tauriainen siirtyy saksalaisen Freiburgin riveihin

FC Inter Tim Sparv Puola Huuhkajien Huuhkajat MTV Puola Glen Kamara Huuhkajat Pikkuhuuhkajat karsinnoista SJK Miika Juntunen KuPS KPV FC Haka TPS MYPA Veikkausliiga HJK FC Inter

Saksan Bundesliigassa pelaava Freiburg kiinnitti HJK:n lupaavan keskikenttäpelaajan 19-vuotiaan Julius Tauriaisen.

Tauriainen siirtyi saksalaisseuraan lainalle viime vuoden elokuussa. Lainasopimus päättyi kesäkuun loppuun, mutta Freiburg halusi kiinnittää Tauriaisen pysyvällä siirrolla.

– Juliukselle ja HJK:lle siirto oli tässä kohtaan paras vaihtoehto kokonaisuuden kannalta. Julius pääsee nyt jatkamaan pelaajana kehittymistä hänelle jo tutussa ympäristössä ja seurassa, joka oli valmis panostamaan Juliuksen saamiseksi, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula tiedotteessa.

Kirkkonummella FC Wildissa pelaamisen aloittanut Julius Tauriainen aloitti HJK:n akatemiassa 2016. Keskikentällä hyökkäävässä roolissa viihtyvä Tauriainen teki sopimuksen HJK:n kanssa 2018 ja on vakiinnuttanut paikkansa HJK Klubi 04:n kokoonpanossa. Kansainvälistä kokemusta hän sai 2018 UEFA Youth League otteluissa turkkilaista Altinordua vastaan.

Lähde: HJK:n tiedote

Lue lisää: Veikkausliiga laajentuu e-urheilun puolelle – uusi eFutisliiga käynnistyy syksyllä