Veikkausliiga laajentuu e-urheilun puolelle – uusi eFutisliiga käynnistyy syksyllä

Suomi jalkapallon EM-kisat Huuhkajien Veikkausliiga maailman Serie A Portugalin jalkapallon EM-kisat jalkapallon alkulohkon Huuhkajat

Veikkausliiga ilmoitti suunnitelmistaan e-urheilun puolelle, sillä sarja käynnistää yhteistyössä Telia Esports Seriesin kanssa uuden e-urheilusarjan.

E-urheilu on viime vuosina vallannut isosti jalansijaa ja varsinkin uuden sukupolven johdolla siitä on tullut maailmanlaajuisesti valtava bisnes. Nyt myös Veikkausliiga lähtee mukaan tähän toimintaan yhteistyössä Telia Esport Seriesin kanssa.

– Viimeistään koronavirus osoitti, että urheilusarjat eivät voi pitää tulevaisuuttaan itsestäänselvyytenä ja aina on tilaa innovoida sekä kehittyä. Olemme pitkään seuranneet e-urheilun kehitystä niin Suomessa kuin maailmalla ja odotamme innolla eFutisliigan alkua. Erityisen innostuneita olemme siitä, että uuden liigan myötä suomalaiset jalkapallofanit voivat kannustaa lempijoukkueitaan vuoden ympäri myös Veikkausliigan kauden ulkopuolella, kertoo Veikkausliigan liiketoiminnan kehitysjohtaja Ville-Mikko Korkka tiedotteessa.

Mainos alkaa:

eFutisliigaa seurataan MTV:llä, jonka e-urheilutarjonta laajentuu samalla jalkapallon puolelle. Jalkapallon huippusarjojen rinnalla nähdään nyt myös eFutisliiga, jonka viikoittaiset lähetykset ovat katsottavissa mtv-palvelusta ja C Moresta.

Veikkausliigan otteluohjelma kaudelle 2020 on julkaistu!