fbpx
lauantai, 20.04.2024
Koti uutiset HS: Joel Pohjanpalo oli lähellä siirtyä lainasopimuksella Englantiin

HS: Joel Pohjanpalo oli lähellä siirtyä lainasopimuksella Englantiin

Joel Pohjanpalo huuhkajat

Leverkusenista lainasopimusta etsinyt Joel Pohjanpalo arpoi kahden seuran välillä, sillä Hamburger SV:n lisäksi pöydällä oli englantilainen Leeds United.

2. Bundesliigassa tällä hetkellä hirmuisella tahdilla maaleja takova Pohjanpalo on löytänyt loistavan alusta palata huippukuntoon, joten lainasopimus on ollut niin onnistunut kuin se vain voisi olla.

Kaikki olisi voinut mennä myös täysin toisin, jos suomalaiskärki olisi päätynyt toisenlaiseen ratkaisuun valitessaan loppukauden pelipaikkaa.

– Jälkikäteen voi sanoa, että oli täydellinen siirto. Paikkana HSV täytti ne kriteerit, mitä halusin. Toinen vahva vaihtoehto oli Leeds United Englannin Mestaruussarjassa. Tiesin kuitenkin, että lainasiirrossa olisi kyse lyhyestä ajasta, ja minun pitäisi nopeasti päästä joukkueeseen kiinni, Joel Pohjanpalo kertoi HS:lle.

Pohjanpalo on saanut HSV:ssä kiistattoman ykköshyökkääjän roolin ja myös tarjoilu pelaa. Useampi maali onkin syntynyt lähes tyhjiin, kun suomalainen on vain tarjonnut itseään pelattavaksi avopaikkaan.

– Hampuri oli tähän tilanteeseen oikea vaihtoehto, ja sillä on selkeästi paras materiaali Kakkosbundesliigassa. Joukkue hallitsee palloa ja hyökkääjälle tulee paljon maalinedustalla paikkoja. Sitä halusin. Muutama kuukausi myöhemmin päätös on osoittautunut oikeaksi, Pohjanpalo jatkaa HS:lle.

Huuhkajien joukkue onkin muodostumassa ensi kesäksi melko hyökkäysvoimaiseksi, kun Teemu Pukin lisäksi kärkeen on laittaa huippukuntoinen Pohjanpalo. Se, jos joku on herkullinen lähtökohta EM-kisoihin.