Zlatan vieraili salaa Hammarbyn pukukopissa – nyt asiaa tutkitaan

zlatan ibrahimovic

Ruotsalainen futisikoni Zlatan Ibrahimovic oli sunnuntaina paikan päällä Tukholmassa todistamassa, kun hänen osaomistamansa Hammarby avasi sarjakautensa.

Ottelu päättyi Hammarbyn 2-0-voittoon Östersunds FK:n kustannuksella ja matsin jälkeen Ibrahimovicin piti salaa käydä onnittelemassa joukkuetta voitosta.

Fotbollskanalenin toimittaja oli kuitenkin nähnyt Ibran paikalla, joten sen jälkeen myös Hammarbyn johto myönsi supetähden vierailun.

Mainos alkaa:

–  Hän oli täällä paikalla. En tiedä, mikä hänen vierailunsa tarkoitus oli. Hän oli pelin jälkeen pukuhuoneessa onnittelemassa pelaajia voitosta. Oli mukavaa, että Zlatan tuli kotiavaukseen paikalle. Se merkitsee meille paljon, Hammarbyn puheenjohtaja Richard von Yxkull sanaili Fotbollskanalenille.

Ilmeisen hyväeleinen vierailu saattaa kuitenkin johtaa jatkotoimiin, sillä pukukoppiin ei saisi tiukkojen koronamääräysten takia päästää ulkopuolisia, jollaiseksi myös Ibrahimovic omistussuhteistaan huolimatta eittämättä lasketaan.

Ruotsin pääsarjojen yhdistyksen pääsihteeri Mats Enquist sanoi Radiosportenille, että hän aikoo keskustella Hammarbyn kanssa tapahtuneesta.

Ibrahimovic kuuluu AC Milanin miehistöön, mutta tällä hetkellä hän toipuu toukokuun lopulla harjoituksissa tulleesta jalkavammasta.