Huuhkajat pelaa EM-kenraaliharjoituksen Tampereella

Markku Kanerva huuhkajat pohjoiskaarre

Palloliitto tiedotti tiistaina, että Suomen Huuhkajat pelaa EM-kenraaliharjoituksen Tampereen Ratinalla, jossa se kohtaa naapurimaa Viron.

Ottelu pelataan 7. kesäkuuta, eli neljä päivää ennen kuin Suomi pelaa EM-avausottelunsa Tanskaa vastaan Kööpenhaminan Parkenilla.

Samalla tiedotettiin, että Suomi kohtaa harjoitusottelussa Puolan. Matsi pelataan Wroclawissa perjantaina 27. maaliskuuta. Jo aiemmin ilmoitettiin, että 4. kesäkuuta Tukholmassa pelataan Ruotsi-Suomi.

Mainos alkaa:

Ruotsi pelaa EM-kisojen E-lohkossa, jonka muut maat ovat yllä mainittu Puola, Espanja, sekä myöhemmin Nations Leaguen kautta selviävä joukkue. Huuhkajat puolestaan pelaa B-lohkossa yhdessä Belgian, Tanskan ja Venäjän kanssa.

EM-kisojen avajaisia vietetään 12. kesäkuuta Rooman Stadio Olimpicolla, ja samassa pelataan myös avausottelu Turkki-Italia. Kyseinen ottelu on myös avauspäivän ainoa kisamatsi.

On vasta joulukuu ja kisahuuma kasvaa jo…

EM-kisojen virallisen nettisivuston löydät UEFA:n sivuilta. Miksi kuitenkaan mennä merta edemmäs kalaan, sillä tämän sivun ylävalikoita selaamalla löydät täysin samat asiat myös jalkapallonemkisat.com-sivustolta!