Huuhkajien harjoitusottelu Ranskaa vastaan varmistui

kolikkopelit jalkapallo MM-karsinnat Juha Pirinen harjoitusottelu Sevilla Arsenal SJK Andre Schürrle Werder Bremen HJK Veikkausliiga Benevento Suomen Cupin Valenciassa Barcelona Suomen Juventus Veikkausliigan Manchester City jalkapallon em-kisat futis efl englannin hjk honka

Huuhkajat pelaa ennen kesän EM-kisoja useita harjoitusotteluita ja keskiviikkona Palloliitto varmisti, että Suomi kohtaa myös Ranskan.

Jo aiemminhan varmistui se, että Suomi kohtaa EM-valmisteluissaan maaliskuun 27. päivä Puolan, 4. kesäkuuta Ruotsin sekä EM-kisojen kenraaliharjoituksessa Tampereen Ratinalla 7. kesäkuuta Viron.

Ranskaa vastaan pelattava harjoitusottelu pelataan joko maanantaina 30. maaliskuuta, tai tiistaina 31. maaliskuuta. Lisäksi pelipaikka vahvistetaan myöhemmin.

Mainos alkaa:

Ranskalle kovia pelejä on luvassa myös EM-kisoissa, sillä se pelaa niin sanotussa ”kuolemanlohkossa” yhdessä Portugalin ja Saksan kanssa. Kyseisen F-lohkon kolmas maa tulee Nations Leaguen pudotuspelien kautta, joten se selviää vasta myöhemmin.

Suomen kanssa B-lohkossahan pelaavat Belgia, Tanska ja Venäjä. Huuhkajat on siinä mielessä ”harmillisessa” asemassa, että niin Tanska (Kööpenhamina) kuin Venäjä (Pietari) saavat pelata kotiyleisönsä edessä.

Euro 2020 otteluohjelma löytyy sivuiltamme, joten ei muuta kuin kisakatsomoita suunnittelemaan – tai lippuja varailemaan!