Tuore tieto: Huuhkajat hallitsee maanantain Belgia -ottelussa ainakin yhtä osa-aluetta

Huuhkajien joukkue Huuhkajat Tanska - Suomi Huuhkajat EM-kisat THL:n Mika Salminen

Suomen A-maajoukkue eli Huuhkajat kohtaa maanantai-iltana Pietarissa omassa alkulohkon viimeisessä kamppailussa Belgian. Belgia lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta ainakin yhtä osa-aluetta Suomi hallitsee ottelussa.

Vaikka Suomen ja Belgian välisestä maanantai-illan kamppailusta ei vielä minuuttiakaan ole pelattu, voi nyt jo melkein sanoa, että Huuhkajat voittaa ottelussa ainakin yhdellä osa-alueella. B-lohko huipentuu maanantaina kello 22:00 alkaen.

Tämä osa-alue on nimittäin katsomo. Tuoreen tiedon mukaan otteluun odotetaan alle 300 belgialaiskannattajaa. Suomalaisia on ollut kiitettävästi paikalla niin Kööpenhaminassa Tanska -ottelussa kuin myös Pietarissa tappioon päättyneessä Venäjä -ottelussa.

Mainos alkaa:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen Twitteristä.

Ainakin stadionin äänimaailman pitäisi täyttyä siis suomalaisten Huuhkajat -fanien laulusta ja Suomi saa täten pelata ottelun kuin kotiyleisön edessä. Riittääkö fanien kannustus ja niin kutsuttu ”11. kenttäpelaaja” voittoon tai pisteille Belgiaa vastaan?

Suomen jatkopaikka on omissa käsissä, mutta kuten eri skenaariot kertovat, voi Huuhkajat edetä jatkoon, vaikka se ei saisi pistettäkään maanantai-iltana Belgiaa vastaan. Tällä hetkellä Suomen jatkopaikka näyttää todennäköisyyksien valossa todennäköisemmältä kuin jatkopeleistä rannalle jääminen.

Suomi – Belgia käynnistyy maanantaina 21. kesäkuuta kello 22:00 Pietarissa. Ottelun ilmaiseksi televisioi YLE TV2 -kanava ja internetissä YLE Areena -palvelu. Tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!

Alkulohkot huipentuvat tulevien päivien aikana. Sunnuntai-iltana päätökseen saadaan jo ensimmäinen lohko, kun luvassa on A-lohkon kaksi viimeistä kamppailua. Jatkopaikan varmistanut Italia kohtaa Walesin, Sveitsi ja Turkki kohtaavat toisensa.