EM-kisojen alkulohkot huipentuvat – seuraa näitä asioita Huuhkajien kannalta

vedonlyönnin Finaalin kokoonpanot Avauskokoonpanot Pudotuspelit Alkulohkot Upea ele Upea ele Karmea päätös Huuhkajien avausottelulle EM-kisoissa

EM-kisojen alkulohkot alkavat huipentua tänään. Tänään on vuorossa A-lohkon viimeiset ottelut.

EM-kisojen alkulohkovaihe on edennyt siihen asti, että tänään aletaan pelaamaan lohkojen viimeisiä otteluita.

A-lohkossa Italian joukkue on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä. Kahden ottelun jälkeen kasassa on täydet kuusi pistettä. Walesin joukkue on toisena neljällä pisteellä ja se on myös käytännössä varmistanut paikan jatkossa. Sveitsin joukkue on onnistunut nappaamaan yhden pisteen ja Turkin joukkue on vielä toistaiseksi nollilla.

Mainos alkaa:

Sunnuntaina alkuillasta kello 19:00 pelataan kaksi ottelua. A-lohko huipentuu, kun Italia kohtaa Walesin ja Sveitsi pelaa Turkkia vastaan.

Huuhkajien kannalta otteluissa riittää myös jännitettävää. Wales olisi neljällä pisteellään kova joukkue lohkokolmosten vertailussa, samoin kova olisi Sveitsin neljä pistettä. Suomen kannalta sopivin tulos illan Sveitsi – Turkki -ottelusta olisi tasapeli tai Turkin voitto, kun mietitään Huuhkajien mahdollisuuksia jatkopeleihin.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Alkulohkot huipentuvat seuraavien päivien aikana. Huuhkajat pelaa alkulohkon viimeisen ottelunsa maanantai-iltana kello 22:00 Pietarissa Belgiaa vastaan. Tsekkaa EM-kisojen otteluohjelma kokonaisuudessaan!