Cristiano Ronaldo vapaapotku portugali ruotsi nations league unl

Portugali ja Saksa kohtaavat toisensa F-lohkon huippukamppailussa. Portugalin Cristiano Ronaldo on lauantai-iltana pelipäällä.

Portugali siirtyi Saksaa vastaan pelattavassa F-lohkon huippukamppailussa 1-0 -johtoon, kun Cristiano Ronaldo pääsi puttaamaan maalin tyhjään verkkoon.

Hieman tätä myöhemmin Ronaldo pääsi leikittelemään Antonio Rüdigerin kustannuksella. Ronaldo näytti, että pallokontrolli ja taidot ovat aivan totutulla tasolla. Katso video tilanteesta alta.

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Portugalin johto ei kuitenkaan puoliaikatauolle asti kestänyt, kun Kai Havertz toi Saksan tasoihin 35. peliminuutilla. Saksa siirtyi vielä Raphael Guerreiron omalla maalilla 1-2 -johtoon ennen taukoa.

Aiemmin lauantaina iltapäivällä F-lohkon ottelussa kohtasivat Ranska ja Unkari. Unkari nappasi pisteen Ranskalta yllätyksellisesti, kun maat pelasivat 1-1 -tasapelin. Kivikovan F-lohkon tilanne venyy jännittäväksi ratkaisuun saakka.