Håland ja Mbappe ovat 2020-luvun Ronaldo ja Messi?

Håland Mbappe

Paljon on spekuloitu sillä, mitä jalkapalloon jää, kun Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo lopettavat. Spekulointi voitanee lopettaa, sillä Dortmundin Erling Braut Håland sekä PSG:n Kylian Mbappe ovat hyvää vauhtia 2020-luvun taistelupariksi.

Tiistaina 16.2. Kylian Mbappe astui Camp Noulle pelaamaan Lionel Messin Barcelonaa vastaan. PSG:n nuori ranskalaistähti olisi hiljentänyt Camp Noun yleisön mikäli sellaista olisi sattunut olemaan. Mbappe iski kolme maalia Barcelonan verkkoon kun PSG murskasi Barcelonan.

Keskiviikkona 17.2. Erling Braut Håland oli vuorostaan tulessa, kun hänen joukkueensa Dortmund pelasi Mestarien liigan pudotuspeliottelun. Tarina olisi ollut täydellinen, mikäli Dortmundilla olisi ollut vastassa Cristiano Ronaldon edustama Juventus. Vaan ei ollut, Ronaldo ja Juventus kävivät häviämässä Portolle 2-1, siinä samassa kun Håland johdatti joukkueensa Sevillan vieraana 3-2 -voittoon kahdella maalillaan.

Mainos alkaa:

Paljon on nähty spekulaatiota siitä jo vuosien ajan, että mitä käy kun Ronaldo ja Messi aikanaan lopettavat. Mitä jalkapalloon jää? Vastaus on Håland ja Mbappe. Nämä kaksi nuorukaista takovat Euroopan ja oikeastaan koko maailman huipulla sellaista jälkeä jo nyt, että oksat pois.

Mbappe on iältään 22-vuotias, hän on syntynyt vuonna 1998. Erling Braut Håland on syntynyt vuonna 2000, hän on 20-vuotias. Ikäeroa on käytännössä katsoen saman verran kuin Cristiano Ronaldolla (syntynyt 1985) ja Lionel Messillä (1987).

Joten, kaikki rakkaat ja parhaat jalkapalloihmiset, voitte olla huoletta. Vaikka Ronaldo ja Messi aikanaan lopettavatkin, niin me jäämme kyllä hyviin käsiin. Håland ja Mbappe pitävät huolen siitä, että saamme nauttia upeasta taisteluparista jatkossakin.