PSG murskasi Barcelonan vieraskentällä – jääkö toiseen osaotteluun jännitettävää?

PSG voitti Barcelonan Kylian Mbappe kolme maalia

Barcelona ja PSG ottivat eilen yhteen Mestarien liigassa. Ennakkoon ottelun piti olla tasainen, mutta toisin kävi. PSG suorastaan murskasi kotijoukkueen.

Kylian Mbappe saapui Lionel Messin näyttämölle Camp Noulle ja laittoi tuulemaan. PSG laittoi tuulemaan ja murskasi kotijoukkueen ensimmäisessä osaottelussa peräti 1-4 ja Barcelona on todella kovassa raossa nyt.

Maalinteon ottelussa aloitti Barcelona. Messi laittoi loistavan pilkun oikeaan yläkulmaan ja Barcelona pääsi hetkeksi nauttimaan johtoasemasta.

Tätä nautintoa oli kuitenkin katalonialaisille saatavilla vain hieman, sillä vain muutama minuutti myöhemmin Mbappe toi PSG:n tasoihin. Lukemista 1-1 lähdettiin tauolle.

Toinen puoliaika oli vierasjoukkueen todellista näytöstä. Mbappe vei joukkueensa 1-2 -johtoon reilun tunnin pelin jälkeen. Moise Kean lisäsi johdon kahteen maaliin vain muutama minuutti myöhemmin. Mbappe iski vielä loppulukemiksi taululle 1-4 ja näistä lukemista siirrytään toiseen osaan.

Katso ottelun Barcelona – PSG kaikki maalit täältä.

Tänään Mestarien liigassa on otteluohjelmassa jälleen kaksi ottelua. Kello 22:00 alkavissa otteluissa FC Porto ja Juventus kohtaavat toisensa, toisessa ottelussa vastakkain ovat Sevilla ja Dortmund.