La Ligan tilanne tasoittuu viikonlopun tulosten myötä

La Liga La Ligan tilanne la ligan mestaruustaisto

Espanjan pääsarjassa pelattiin viikonlopun aikana mielenkiintoinen kierros. La Ligan tilanne tasoittui huomattavasti tulosten myötä.

La Ligassa oli viikonloppuna jälleen täysi tohina päällä. Kärjen osalta edessä oli mielenkiintoinen kierros, kun Atletico Madrid oli aiemmin viikolla pelannut tasan Levantea vastaan rästipelinsä. Viikonloppuna vastassa oli sama vastustaja.

Atletico oli kärkijoukkueista ensimmäisenä tulessa. Ottelu Levantea vastaan päättyi kotinurmella 2-0 -tappioon. Tämä tarjosi avaimet takana kärkkyville Barcelonalle ja Real Madridille ottaa Atleticoa kiinni.

Mainos alkaa:

Kolmen ottelun voittoputkessa ollut Real Madrid kohtasi vieraissa Real Valladolidin. Madrid oli lopulta yhden maalin turvin parempi, kun mukaan tarttui täydet kolme pistettä 1-0 -voitolla.

Barcelonalla piti olla kotinurmellaan edessä helppo homma ottaa Atleticoa kiinni. Toisin kuitenkin kävi, kun sarjanousija Cadiz sai ottelun loppuhetkillä rangaistuspotkun ja tasoitti tilanteeksi 1-1. Näin Barcelonalla oli tyytyminen yhteen pisteeseen, jonka myötä se saavutti Atleticoa vain pisteen verran ja Real meni kahdella pisteellä karkuun.

Kärkijoukkueista seuraavan kerran La Liga -nurmella nähdään Barcelona, jolla on otteluohjelmassa keskiviikkona Elche Camp Noulla. Kaventuuko La Ligan tilanne kärjen osalta?