FC Inter julkisti huippuhankinnan – Filip Valencic palaa Turkuun

FC Inter Tim Sparv Puola Huuhkajien Huuhkajat MTV Puola Glen Kamara Huuhkajat Pikkuhuuhkajat karsinnoista SJK Miika Juntunen KuPS KPV FC Haka TPS MYPA Veikkausliiga HJK FC Inter

Mestaruustaistossa tiukasti mukana oleva FC Inter teki kovan luokan kaappauksen, kun slovenialainen Filip Valencic palaa takaisin Turkuun.

Valencic oli viime kaudella FC Interin paras pelaaja, sillä hyökkääjä voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden 16 osumalla. Mies valittiin kauden päätteeksi koko sarjan parhaaksi pelaajaksi sekä parhaaksi hyökkääjäksi. FC Inter saakin melkoisen jokerikortin loppukauden mestaruustaistoon, sillä joukkueen hyökkäys oli jo ennestään äärimmäisen kova.

– Filip ei esittelyjä kaipaa ja hän näytti kykynsä viime kaudella. Hän tuo meille lisää voimaa hyökkäysvaiheeseen ja varmasti myös hänen motivaationsa taistella jokaisesta kolmesta pisteestä. Olen iloinen nähdessäni hänet jälleen sinimustassa paidassa ja uskon hänen parantavan meidän kollektiivista suorituskykyämme, FC Interin päävalmentaja Jose Riveiro mainitsee tiedotteessa.

28-vuotiaan hyökkääjän paluu mahdollistui, kun Valencic purki sopimuksensa norjalaisen Stabaekin kanssa. Filip Valencic on jo saapunut Suomeen ja kansainvälisen peliluvan siirtoprosessi on käynnissä.

Lue myös: Manchester United julkisti odotetun hankinnan – Donny van den Beek tarttui haaviin