FC Inter julkisti huippuhankinnan – Filip Valencic palaa Turkuun

Helmarit Veikkausliiga Veikkausliigakausi 2021 Otteluohjelma Veikkausliigassa veikkausliiga-karsinnat veikkausliiga kuukauden joukkue nana boateng kups HJK

Mestaruustaistossa tiukasti mukana oleva FC Inter teki kovan luokan kaappauksen, kun slovenialainen Filip Valencic palaa takaisin Turkuun.

Valencic oli viime kaudella FC Interin paras pelaaja, sillä hyökkääjä voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden 16 osumalla. Mies valittiin kauden päätteeksi koko sarjan parhaaksi pelaajaksi sekä parhaaksi hyökkääjäksi. FC Inter saakin melkoisen jokerikortin loppukauden mestaruustaistoon, sillä joukkueen hyökkäys oli jo ennestään äärimmäisen kova.

– Filip ei esittelyjä kaipaa ja hän näytti kykynsä viime kaudella. Hän tuo meille lisää voimaa hyökkäysvaiheeseen ja varmasti myös hänen motivaationsa taistella jokaisesta kolmesta pisteestä. Olen iloinen nähdessäni hänet jälleen sinimustassa paidassa ja uskon hänen parantavan meidän kollektiivista suorituskykyämme, FC Interin päävalmentaja Jose Riveiro mainitsee tiedotteessa.

28-vuotiaan hyökkääjän paluu mahdollistui, kun Valencic purki sopimuksensa norjalaisen Stabaekin kanssa. Filip Valencic on jo saapunut Suomeen ja kansainvälisen peliluvan siirtoprosessi on käynnissä.

Lue myös: Manchester United julkisti odotetun hankinnan – Donny van den Beek tarttui haaviin