Bayern München murskasi Barcelonan Mestarien liigassa 8-2

Bayern München
Kuva: Pixabay

Bayern München järjesti Mestarien liigan puolivälierissä yhden historian kovimmista esityksistä, kun se löi Barcelonan numeroin 8-2.

Blaugrana koki yhden seurahistoriansa pahimmista nöyryytyksistä perjantai-iltana, kun saksalainen Bayern München jyräsi vastustamattomasti välieriin 8-2-voitolla.

Jo avausjaksolla ottelu käytännössä paketoitiin, kun jokaisella osa-alueella parempi ollut saksalaisjoukkue latoi viisi maalia. Yksi näistä tuli toki omiin, mutta 4-1-johto toiselle jaksolle oli sellainen, jota seura olisi voinut vain parhaimmissa unelmissa toivoa.

Barcelona herätteli toivoa noususta Luis Suarezin osumalla, mutta yhtä nopeasti ottelu oli paketissa uudelleen, kun Bayern latoi kertaheitolla enemmän osumia toiseen päähän. Lopulta tilanne oli järisyttävä 8-2, kun vaihdosta kentälle tullut Coutinhokin osui kahdesti.

Lainalla juuri Barcelonasta pelaava brassi nautti varmasti normaalia enemmän osumistaan, sillä roolia Barcelonasta ei ole koskaan löytynyt.

Bayern saa välierissä vastaan voittajan otteluparista Manchester City – Lyon, joka pelataan lauantai-iltana. Toisessa välierissä kohtaavat RB Leipzig ja PSG.