RB Leipzig löi Atlético Madridin ja eteni Mestarien liigan välieriin

Ruotsi EM-kisojen Uefa RB Leipzig HJK Anssi Suhonen Haka Suomen Cupin Maximus Tainio jalkapallon suomen cup

Saksalaisseura RB Leipzig eteni Mestarien liigan välieriin torstaina, kun se kaatoi espanjalaisen Atlético Madridin numeroin 2-1.

Mestarien liigan välierät jatkuivat torstaina yhdellä ottelulla, kun RB Leipzig ja Atlético Madrid taistelivat välieräpaikasta, jossa vastaan asettuisi keskiviikkona huiman nousun tehnyt PSG.

Atlético Madrid lähti keskiviikon otteluun hienoisena suosikkina, mutta jo alku osoitti, että luvassa on tasainen iltapuhde. Avausjakso ei vielä maaleja tarjonnut, joten kaikki ratkaisut jäivät toisella jaksolle.

Lopulta avausmaalista vastasi Leipzig, kun Dani Olmo vei saksalaiset 1-0-johtoon. Tico nousi tasoihin 71. minuutilla, kun Joao Felix osui pilkusta.

Jatkoaikaa ei kuitenkaan tarvittu, sillä Leipzig ratkaisi kamppailun 88. minuutilla Tyler Adamsin maalilla. Näin ollen saksalaiset jatkavat välieriin, jossa vastaan asettuu PSG.