Miika Juntunen siirtyy sivuun KPV:n peräsimestä – mediakohu oli liikaa

Helmarit Veikkausliiga Veikkausliigakausi 2021 Otteluohjelma Veikkausliigassa veikkausliiga-karsinnat veikkausliiga kuukauden joukkue nana boateng kups HJK

Kohupersoona Miika Juntunen ei ehtinyt olemaan KPV:n peräsimessä kuin reilun viikon, kunnes tuli aika sopimuksen purkamiselle.

Juntusen KPV on ollut viime päivät vahvasti otsikoissa ja pääosin pelkästään negatiivisessa mielessä. Tämä oli lopulta suurin syy myös siihen, että Miika Juntunen siirtyy sivuun KPV:n edustusjoukkueen valmennuksesta tänään torstaina 13.8. Juntunen ei ehtinyt toimimaan seuran peräsimessä kuin vähän yli viikon.

– Jatkuva Juntuseen kohdistunut ulkopuolinen paine heijastui joukkueen päivittäiseen toimintaan, tehden itse päävalmentajan tai muiden edustusjoukkueen piirissä toimivien työrauhan tavoittelun mahdottomaksi, KPV:n tiedotteessa todetaan.

Mainos alkaa:

Uudeksi valmentajaksi nousee Niko Kalliokoski, joka on ollut tuttu näky seuran valmennusryhmissä viime vuosina.

– Seuraavaksi tavoitteena on nostaa ilmapiiri takaisin tasolle, joka mahdollistaa laadukkaan harjoittelun ja sitä kautta heijastuu myös parempina suorituksina peleissä. Sarja on vielä pahasti kesken ja nyt lähdetään uudella ilmeellä keräämään pisteitä. Sarjataulukko lokakuussa kertoo mitä ollaan ansaittu, Kalliokoski kertoo KPV:n nettisivuilla.