Sevilla kaatoi Manchester Unitedin ja eteni Eurooppa-liigan finaaliin

sevilla manchester united eurooppa-liiga - jalkapallonemkisat

Sevilla yllätti sunnuntai-iltana Manchester Unitedin ja eteni Eurooppa-liigan finaaliin. Voitto välierästä heltisi lukemin 2-1.

Manchesterilaiset siirtyivät ottelun johtoon yhdeksännellä minuutilla Bruno Fernandesin osuttua pilkulta.

26. minuutilla Sevillan Sergio Reguilon löysi rankkarialueen sisältä Suson, joka tasoitti pelin.

Toista puoliaikaa oli takana reilut puoli tuntia, kun Luuk de Jong ohjasi pallon maaliin Jesus Navasin keskityksestä. Enempää osumia ei nähty, joten Sevilla eteni monien yllätykseksi finaaliin.

Man Unitedin leirissä tappiota ei pureskelematta nielty.

– Olemme järkyttyneitä. Loimme lukuisia paikkoja. Parempi joukkue hävisi. He rankaisivat meitä hukatuista mahdollisuuksista. He eivät juuri luoneet maalipaikkoja, ManU-toppari Harry Maguire tilitti BT Sportille matsin jälkeen.

Sevillan finaalivastustaja ratkeaa maanantaina Interin ja Shakhtar Donetskin välisessä kohtaamisessa.