Bayern München eteni vakuuttavalla tavalla Mestarien liigan finaaliin

Bayern München
Kuva: Pixabay

Saksalainen Bayern München eteni odotetusti Mestarien liigan finaaliin, kun se kaatoi ranskalaisen Lyonin numeroin 3-0.

Puolivälierissä Barcelonan murskannut Bayern jatkoi samaa menoa myös välierissä, sillä Lyon oli täysin vailla mahdollisuuksia, kun saksalaisjätti otti luulot pois jo ensimmäisen jakson aikana.

Kahdesti osunut Serge Gnabry takasikin joukkueelleen 2-0-johdon toisella jaksolle, mikä oli Lyonille mahdoton kiivettäväksi. Robert Lewandowski kaunisteli vielä lukemia viimeisillä minuuteilla, joten Bayernin voitto kirjattiin numeroihin 3-0.

Näin ollen Bayern München eteni sunnuntaina pelattavaan finaaliin, jossa vastaan asettuu PSG.

Mestarien liigan huipennus on katsottavissa ilmaiskanavilla, sillä MTV3 lähettää sunnuntaina klo 22:00 alkavan ottelun suorana lähetyksenä. Myös perjantai-iltana pelattava Eurooppa-liigan finaali Sevillan ja Interin välillä tulee ilmaiskanavilta. Tuon ottelu lähettää suorana lähetyksenä puolestaan Sub.