KuPS sai ruman selkäsaunan Mestarien liigan karsinnoissa

FC Inter Tim Sparv Puola Huuhkajien Huuhkajat MTV Puola Glen Kamara Huuhkajat Pikkuhuuhkajat karsinnoista SJK Miika Juntunen KuPS KPV FC Haka TPS MYPA Veikkausliiga HJK FC Inter

KuPS tippui välittömästi ulos Mestarien liigan karsinnoista, kun ottelupariin suosikkina lähtenyt Molde jyräsi 5-0-voittoon.

KuPSin urakka tiedettiin jo ennakkoon todella vaikeaksi, kun vastaan arvottiin Norjan suurseura Molde. Kaiken lisäksi edessä oli vieraspeli, joten vaakakuppi kääntyi entistä enemmän isäntien suuntaan.

Kuopiolaiset osoittivat kuitenkin ottelun alussa, että se on tullut tosissaan haastamaan Molden voitosta. Hyvä alku suli kuitenkin käsiin nopeasti, kun armotta vierailijoiden virheistä rokottanut Molde osui kahdesti.

Toiselle puoliajalle lähdettiinkin KuPSin kannalta haastavasta tilanteesta eikä se helpottanut yhtään, kun Molde iski jo illan kolmannen osuman.

Loppu olikin sitten kosmetiikkaa, kun Molde kaunisteli lukemia ja eteni jatkoon 5-0-voitolla. KuPS jatkaa pelejään puolestaan Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Lue myös: SJK ilmoitti kahdesta uudesta hyökkäyspään pelaajahankinnasta