Zlatan nousi vanhimmaksi Ruotsia edustaneeksi pelaajaksi – toimi voiton arkkitehtinä paluussaan

Zlatan paluu MM-karsinnat

Zlatan Ibrahimovic teki paluun Ruotsin A-maajoukkueeseen viiden vuoden tauon jälkeen. Samalla Ibrahimovic nousi vanhimmaksi Ruotsia edustaneeksi pelaajaksi.

Ruotsi kohtasi Euroopan MM-karsinnoissa eilen Georgian. Ottelu päättyi Ruotsin niukkaan 1-0 -voittoon.

Katseet ottelussa kiinnittyivät yhteen herraan – Zlatan Ibrahimoviciin. Ibrahimovic teki paluun Ruotsin maajoukkuepaitaan peräti viiden vuoden tauon jälkeen.

AC Milania nykyään edustava hyökkääjä nousi ottelussa kaikkien aikojen vanhimmaksi Ruotsia edustaneeksi pelaajaksi.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.

Ibrahimovic oli isossa osassa saalistamassa Ruotsille täyttä kolmen pisteen pottia joukkueen varsin vaisulla esityksellä. Paluun Ruotsin kokoonpanoon tehnyt hyökkääjä syötti Viktor Claessonin iskemän ottelun ainoan maalin.

Ruotsi pelaa seuraavan ottelunsa sunnuntai-iltana Kosovon vieraana.