Espanja kompastui MM-karsintojen avauksessa – Kreikka haki pisteen

Espanja menetti pisteitä Kreikalle

Kaksi suurta kompastuivat tasapeleihin MM-karsinnoissa, kun keskiviikkona Ranska taipui tasapeliin kotonaan Ukrainaa vastaan ja eilen Espanja menetti kaksi pistettä Kreikalle.

Espanja ja Kreikka kohtasivat eilen MM-karsinnoissa Granadassa pelatussa ottelussa. Espanjalaiset lähtivät otteluun ja koko lohkoon suurimpana ennakkosuosikkina.

Lohkon avauskierroksen jälkeen piikkipaikalla on kuitenkin Ruotsi, joka nappasi kolme pistettä Georgialta Zlatan Ibrahimovicin paluuottelussa Ruotsin maajoukkueeseen.

Kreikka nimittäin onnistui hakemaan yhden pisteen Espanjan vieraana, kun lukemat tasattiin 1-1.

Kotijoukkue siirtyi ensimmäisellä puoliajalla johtoon Alvaro Moratan iskemällä maalilla. Anastasios Bakasetas iski kuitenkin toisen puoliajan alkupuolella Kreikalle karsintojen avausmaalin ja tasoitti ottelun.

Ottelussa ei enää lisämaaleja nähty ja näin pisteet tasattiin lukemin 1-1. Espanjan kapteeni Sergio Ramos vaihdettiin pois kentältä jaksotauolla, mutta raporttien mukaan kyseessä oli suunniteltu vaihto, eikä siihen liity loukkaantumista.