Zlatan Ibrahimovic älähti pelijättiä kohtaan – ”Aika aloittaa tutkinta”

Zlatan Ibrahimovic - serie a AC Milan

Jalkapallon ja videopelien ystävät tuntevat varmasti FIFA-pelisarjan. Zlatan Ibrahimovic on nostanut kissan pöydälle pelisarjan oikeuksista käyttää hänen kuvaansa ja nimeään markkinoinnissa.

AC Milanin ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic on nostanut kissan pöydälle FIFA-pelisarjan oikeuksista käyttää hänen kuvaansa ja nimeään pelisarjan markkinoinnissa. Zlatan nosti asian esille Twitterissä.

Mainos alkaa:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen Zlatan Ibrahimovicin Twitter-tililtä.

Zlatan ihmettelee twiitissään, että kuka on antanut FIFA EA Sportsille oikeuden käyttää hänen kuvaansa ja nimeään. Ruotsalainen twiittaa siitä kuinka ”joku tekee tuottoa hänen nimellään ja kasvoillaan” ja lopettaa kahden twiitin mittaisen twiittiketjunsa lauseeseen ”aika aloittaa tutkinta”.

Zlatanin edustama AC Milan on tehnyt sopimuksen FIFA EA Sportsin kanssa, joka takaa pelisarjalle täydet oikeudet Milanin pelaajien, peliasujen, stadionin yms. käyttöön. Tämän sopimuksen varjolla sopimus kattaisi siis oikeudet myös Zlatan Ibrahimoviciin.

Nähtäväksi jää, onko tässä kyseessä vain Zlatanin oma epätietoisuus sopimuksensa ehdoista, vai keitelläänkö tässä vielä suurempaakin soppaa.

Lue myös: Zlatan Ibrahimovic teki kaksi maalia – nousi maalipörssin kärkeen