Zlatan Ibrahimovic teki kaksi maalia – nousi maalipörssin kärkeen

Zlatan Ibrahimovic maalipörssin kärkeen Serie A AC Milan sarjataulukon kärkeen

AC Milanin hurjavireinen ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic osui vierasnurmella kahdesti Napolia vastaan nousten maalipörssin kärkeen. AC Milan nousi Serie A:n sarjataulukon piikkipaikalle.

Zlatan Ibrahimovic on ollut läpi kauden hurjassa vireessä Serie A:ssa. Tällä kertaa ruotsalaisen vireen sai tuntea nahoissaan Napoli, joka hävisi kotinurmellaan lukemin 1-3 AC Milanille.

Zlatan aloitti maalinteon 20 minuutin kohdalla, kun ruotsalainen puski pallon upealla tavalla Napolin verkkoon. Toinen maali näki päivänvalon toisen puoliajan puolella, kun peliä oli takana 54 minuuttia.

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen B/R Footballin Twitter-tililtä.

Napoli kavensi tilanteeksi 1-2 Dries Mertensin maalilla 63 peliminuutin kohdalla. Jens Hauge löi kuitenkin viimeisen naulan Napolin arkkuun lisäajalla ja taululle merkattiin loppulukemat 1-3.

AC Milan nousi voitolla yksin sarjataulukon kärkeen. Zlatan nousi yksin maalipörssin kärkeen, nyt ruotsalaisella on kasassa kymmenen täysosumaa tälle kaudelle. Eroa maalipörssin toisena olevaan Cristiano Ronaldoon on kaksi maalia.

AC Milan sai ottelussa myös jobinpostia, kun Zlatan Ibrahimovic joutui jättämään kentän 79 minuutilla. Zlatanilla nähtiin jääpussi takareidellään kun hän juhli Haugen maalia. Loukkaantumisen vakavuudesta ei ole vielä tietoa.