Jalkapallon Mestarien liiga jatkuu tänään

Mestarien liigan Manchester City välierät puolivälierät Mestarien liiga Mestarien liigan pudotuspelit lohkovaihe käynnistyy tänään

Pitkältä tuntunut parin viikon tauko jalkapallon Mestarien liigasta on ohi. Mestarien liiga jatkuu tänään kahdeksalla lohkovaiheen kamppailulla. 

Mestarien liiga jatkuu tänään kahdeksalla ottelulla. Mielenkiintoisella tavalla alkanut lohkovaihe saa jatkoa tänään, kun kaksi ottelua potkaistaan käyntiin kello 19:55 ja kuusi ottelua kello 22:00.

Tänään pelataan ottelut lohkoista E-H, huomenna tulessa ovat joukkueet lohkoista A-D.

Mainos alkaa:

Lohkovaiheesta on nyt takana puolet ja useampi lohkoista on vedenjakajalla. Lohko E:ssä Chelsealla ja Sevillalla on jo tänään mahdollisuus varmistaa paikka pudotuspeleissä. Lohko F on tasainen, Dortmund johtaa lohkoa kuudella pisteellä, perässä Lazio viidellä pisteellä ja kolmantena Club Brügge neljällä pisteellä. Viimeisenä on Zenit yhdellä pisteellä.

Lohko G:ssä Barcelona on piikkipaikalla puhtaalla pelillä yhdeksällä pisteellä. Toisena Juventus kuudella pisteellä, perässä seuraavat Kiovan Dynamo ja Ferencvaros, kummallakin on yksi piste. Tänään kärkikaksikko voi varmistaa paikkansa pudotuspeleissä.

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen täältä.

Lohko H:ssa kärjessä on Manchester United kuudella pisteellä. Toisena RB Leipzig niin ikään kuudella pisteellä. PSG ja Basaksehir löytyvät sijoilta kolme ja neljä, kumpikin kolme pistettä keränneenä.

Myös huomenna pelattavissa otteluissa on panosta ja mielenkiintoa riittämiin. Etenkin Real Madrid on tiukan paikan edessä lohkossaan, jossa se on vasta kolmantena Borussia Mönchengladbachin ja Shakhtar Donetskin jälkeen. Lohkossa viimeisenä on tällä hetkellä Inter. Kyseinen Lohko B on kiistatta yksi tämän kauden mielenkiintoisimmista.

Lue myös: Tim Sparv päätti yli kaksi vuotta kestäneen kuivan kautensa – iski upean maalin