YLE julkaisi asiantuntijaraadin EM-kisoihin – mukana paljastus myös kisajoukkueesta?

Alkulohkot YLE julkaisi studiotiimin Perparim Hetemaj

YLE julkaisi asiantuntijaraatinsa tulevan kesän EM-kisoihin. Studion tiimistä löytyy yksi nimi, joka paljastaa sen, että paljon odotettu keskikenttäpelaaja ei tee mitä todennäköisimmin paluuta Huuhkajat -paitaan.

YLE on julkaissut asiantuntijat ja studiotiimin tulevan kesän jalkapallon EM-kisoihin. Studiossa asiantuntijana tullaan näkemään Perparim Hetemaj, jota Huuhkajien kannattajat ovat odottaneet myös kisajoukkueeseen. Hetemaj’n paikka studiossa varmistanee sen, että häntä ei tulla kisajoukkueessa näkemään.

EM-studioiden juontajina tullaan näkemään YLEn tutut kasvot Riku SalminenSami LaineAntti-Jussi SipiläPetra Manner ja Manu Myllyaho. Suomenkielisinä selostajina toimivat Suomen ottelut selostava Matti HärkönenToni SaukkolaTero KarhuVelja EngströmTero Kainulainen ja Mikko Aaltonen. Ruotsiksi otteluita selostavat Christoffer HerbertsChristian VuojärviKristian KarlssonSebastian Backman ja Jonas Lindholm.

Mainos alkaa:

Asiantuntijoina tullaan näkemään useita tuttuja kasvoja jalkapallostudioista. Mukana ovat mm. Erkka V. Lehtola, Marianne MiettinenMarkus HalstiAntti PohjaMaiju Ruotsalainen sekä Perparim Hetemaj.