Mestarien liigassa englantilaisfinaali – nähdäänkö sama Eurooppa-liigassa?

Mestarien liigassa Viuhahtaja eurooppa-liiga

Mestarien liigassa englantilaiset Manchester City ja Chelsea selvittivät tiensä finaaliin. Tänään on mahdollista, että myös Eurooppa-liigassa kaksi englantilaisseuraa selvittää tiensä finaaliin.

Manchester City eteni tiistaina Mestarien liigan finaaliin ja eilen keskiviikkona Chelsea toisti saman tempun kaatamalla Real Madridin yhteismaalein 3-1. Näin ollen Mestarien liigassa nähdään englantilaisseurojen välinen kohtaaminen.

Eurooppa-liigassa voidaan tämän illan jälkeen olla saman tilanteen edessä. Arsenal kohtaa kotonaan Villarrealin ja Manchester United matkustaa AS Roman vieraaksi semifinaalien toisissa osissa.

Mainos alkaa:

Ensimmäinen osa Villarrealin ja Arsenalin välillä päättyi 2-1 -voittoon Villarrealille. Arsenal onnistui tekemään tärkeän vierasmaalin ja se on vahvoilla, vaikka lähteekin illan otteluun pienenä altavastaajana. Ottelussa on kuitenkin runsaasti jännitettävää, sillä Arsenal on näistä joukkueista kuitenkin lähtökohtaisesti paperilla se laadukkaampi.

Stadio Olimpicolla pelattava ottelu AS Roman ja Manchester Unitedin välillä on sen sijaan lähinnä muodollisuus. United onnistui Old Traffordilla kaatamaan vierasjoukkue AS Roman tylysti 6-2 ja tänään Roma tarvitsee vähintään neljän maalin voiton mennäkseen jatkoon. Kahden vierasmaalin myötä tulokset 4-0 tai 5-1 riittäisivät sille suoraan jatkopaikkaan, tuloksella 6-2 mentäisiin jatko-otteluun.

Mestarien liigassa tullaan näkemään englantilaisten seurojen kohtaaminen, eikä kovin kaukana ole sekään, että myös Eurooppa-liigassa toistettaisiin sama temppu. Valioliiga nostettiin vain muutama viikko sitten rankingissa Euroopan kovatasoisimmaksi sarjaksi ja nämä menestykset tämän kauden eurokentillä laajalla englantilaisrintamalla tuovat kyllä lunastavat tuon rankingin odotuksia.

Illan Eurooppa-liigan ottelut näyttää tuttuun tapaan C More -palvelu.