Manchester City Mestarien liigan finaaliin – Chelsea vai Real Madrid seuraksi?

Mestarien liigan Manchester City välierät puolivälierät Mestarien liiga Mestarien liigan pudotuspelit lohkovaihe käynnistyy tänään

Manchester City kaatoi eilen tiistaina kotinurmellaan PSG:n tylysti 2-0. Tänään Lontoossa Chelsea isännöi Real Madridia. Toinen näistä joukkueista pelaa Mestarien liigan finaalissa Manchester Cityä vastaan.

Manchester City oli semifinaaliotteluissa PSG:a vastaan kolmella puoliajalla neljästä parempi. PSG onnistui tosissaan viemään ottelua ainoastaan ensimmäisen osaottelun ensimmäisellä puoliajalla. Tämän jälkeen ohjat itselleen otti City, joka marssi finaaliin yhteismaalein 4-1.

Tänään Lontoossa Stamford Bridgellä Chelsea kohtaa Real Madridin. Madridissa ensimmäinen osaottelu päättyi tasan 1-1. Vaikka Chelsealla onkin arvokas vierasmaali taskussaan, voi tässä parissa tapahtua vielä mitä vain.

Vierasmaali taskussaan toiseen osaan lähtevä Chelsea on ennakkosuosikki. Onhan se avauspotkun lähtiessä menossa 0-0 -tuloksella jatkoon. Real Madridin sairastupa alkaa kuitenkin tyhjentyä ja on odotettavissa, että se saa tänään viime viikkoa asteen verran kovemman kokoonpanon.

Kummankin joukkueen lähtökohdat ovat hyvin samanlaiset. Kansallisissa sarjoissa panosta riittää edelleen, mutta Mestarien liigan finaalipaikka ja mestaruus ovat mitä luultavammin sekä Lontoossa että Madridissa tällä kaudella ne prioriteetit numero yksi.

Ottelu Lontoossa Chelsean ja Real Madridin välillä on tänään otteluohjelmassa kello 22:00. Tämän ottelun, kuten kaikki loputkin Mestarien liigan ottelut, näyttää C More -palvelu.