Vihje EM-kisoihin: Ranska – Puola | 25.6. klo 19:00

Vihje Hollanti Rasmus Schüller EM-kisoissa jalkapallo huuhkajilla huuhkajat markku kanerva jalkapallon huuhkajat bulgaria irlanti Jalkapallon MM 2026

Vihje jalkapallon EM-kisoihin tulee D-lohkon päätöskierrokselta, jossa lohkovoittoa jahtaava Ranska kohtaa ilman panoksia pelaavan Puolan.

Ranska – Puola

(Vihje: Ranska -1,5 @ 1.75 Epicbet)

D-lohkon päätöskierroksella Ranska kohtaa Puolan ja Hollanti ottaa mittaa Itävallasta. Hollanti ja Ranska ovat neljässä pisteessä ja Itävalta kolmessa, kun taas Puola on nollilla ja tulee jäämään lohkon viimeiseksi kävi otteluissa miten tahansa. Ranskalle riittää pistekin jatkopaikan varmistamiseksi, mutta se voittaa lohkonsa, mikäli Hollanti ei voita Itävaltaa. Jos sekä Ranska että Hollanti voittavat omat ottelunsa, ratkeaa lohkovoitto maalierolla, joka ennen viimeistä kierrosta on Hollannilla 2-1 ja Ranskalla 1-0.

Mainos alkaa:

Ranska on onnistunut tekemään turnauksessa vasta yhden maalin ja sekin oli Itävallan oma maali. Panoksetonta Puolaa vastaan paikkoja tulee kuitenkin siunaantumaan reilusti, etenkin jos ja kun Kylian Mbappe palaa Les Bleusin hyökkäykseen. Ranska luottaa vahvaan pallonhallintaansa Puolaa vastaan ja iskee muutaman maalin pitäen samalla oman päänsä hyvin todennäköisesti puhtaana. Mbappe tulee näyttämään, kuka on hyökkäyspään kunkku.

Pelikupongille pääsee tämän vuoksi Ranskan vähintään kahden maalin voitto, josta esimerkiksi Epicbet tarjoaa kertoimeksi 1.75.