Veikkausliigakausi 2021 huipentuu – kumpi nappaa mestaruuden, KuPS vai HJK?

Veikkausliigakausi

Veikkausliigakausi 2021 huipentuu tällä viikolla. Tänään keskiviikkona pelataan täysi kierros ja mestari selviää sunnuntain täydellä kierroksella.

Veikkausliigakausi 2021 saa huiman päätöksen tällä viikolla. KuPS ja HJK taistelevat tasaväkisesti mestaruudesta ja vaikka teoriassa KuPS voi tänään mestaruuden jo varmistaakin, on todennäköistä, että mestaruus ratkeaa sunnuntaina Kuopiossa näiden joukkueiden keskinäisessä kohtaamisessa.

KuPS johtaa tällä hetkellä sarjaa yhden pisteen erolla helsinkiläisseuraan. Tänään KuPS pelaa vierasnurmella SJK:a vastaan kun taas HJK:lla on edessään kauden viimeinen Stadin Derby HIFK:a vastaan.

Mainos alkaa:

Kumpikin mestaruudesta taisteleva joukkue on tänään omassa ottelussaan suosikki. Jos kumpikin voittaa tänään, ratkeaa veikkausliigakausi 2021 sunnuntaina Kuopiossa.

Mikäli KuPS voittaa tänään ja HJK häviää, varmistaa KuPS silloin mestaruuden tänään. HJK voi nousta tämän päivän kierroksella piikkipaikalle, mutta mestaruutta se ei voi millään tänään vielä varmistaa.

TOP4:n muut joukkueet on jo sementoitu. SJK ja FC Inter jakavat loput europelipaikat ja sijat kolme ja neljä keskenään. Nämä joukkueet käyvät siis keskinäisen taiston pronssista. Ero ennen kahta viimeistä ottelua on kaksi pistettä SJK:n hyväksi.

Veikkausliigakausi 2021 – putoaja ja karsija jo selvillä

Alemmassa jatkosarjassa ei sen suurempaa jännitystä viimeisille kierroksille riitä. FC Lahti tulee alemman jatkosarjan voittamaan, IFK Mariehamn, Haka ja Honka jakavat sijat kahdeksan, yhdeksän ja kymmenen keskenään.

AC Oulu tulee sijoittumaan sijalle 11 ja päätyy täten karsintaan RoPSia vastaan. KTP tulee jäämään koko Veikkausliigan viimeiseksi ja putoaa täten Ykköseen.

Ykkösestä VPS palaa takaisin pääsarjaan voitettuaan sarjan.

Veikkausliigakausi huipentuu kahdella viimeisellä kierroksella alkaen tänään keskiviikkona kello 18:30. Kauden kaikki ottelut katsottavissa Ruutu -palvelusta.