Täysin uskomaton tunarointi – Turkin Samet Akaydin sössi pallon koomisesti omaan maaliin

Turkin oma maali (Samet Akaydin, ei kuvassa)

Turkin Samet Akaydin teki ottelussa Portugalia vastaan tähän mennessä turnauksen taatusti koomisimman oman maalin.

Turkki otti lauantai-iltana pelatussa EM-kisojen F-lohkon ottelussa Portugalilta kuokkaan maalein 3-0. Yksi maaleista menee myös täysin Turkin puolustajan Samet Akaydinin tiliin, sillä hän teki Portugalin toisen maalin omaan verkkoon.

Portugali meni 1-0-johtoon ottelun 21. minuutilla ja jo seitsemää minuuttia myöhemmin Portugalin johto siis tuplaantui Akaydinin kustannuksella. Kommunikaatio petti pahasti Akaydinin ja maalivahti Altay Bayindirin välillä.

Mainos alkaa:

Tämä johti huvittavaan sähellykseen, kun Akaydin lähti antamaan helppoa syöttöä alaspäin Bayindirille. Hän oli kuitenkin tullut vastaan, joten Akaydin syötti pallon suoraan omaan maaliin. Bayindir ja toinen lähellä ollut puolustaja Zeki Celik yrittivät pelastaa tilanteen, mutta olivat auttamatta myöhässä.

Turkin Samet Akaydin tekee todella koomisen oman maalin ottelussa Portugalia vastaan:

Katso myös: Karmaiseva moka – järjestysmies lanasi Portugalin Goncalo Ramosin pelin jälkeen