Upea maali miesten Ykkösessä – maalille miljoonayleisö!

Thomas Agyiri

Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, miesten Ykkösessä nähtiin perjantaina upea maali, kun Thomas Agyiri iski pallon verkkoon.

Perjantaina Kotkassa KTP ja Ekenäs IF ottivat toisistaan mittaa Ykkösen sarjaottelussa. Ottelu päättyi lukemiin 3-2 moninaisten vaiheiden jälkeen.

Yksi ottelun komeimmista, ellei komein, hetki nähtiin ensimmäisellä puoliajalla kun ottelua oli pelattu 37 minuuttia. Thomas Agyiri pamautti pallon upealla tavalla Ekenäsin verkkoon ja kotijoukkue pääsi juhlimaan tilanteeseen 2-0 johtanutta maalia.

Tämä Agyirin upea maali ei jäänyt huomioimatta myöskään kansainvälisesti. Suosittu ja seurattu 433 jakoi KTP:n keskikenttäpelaajan maalin Twitterissä sekä Instagramissa. 433:n Instagram-tilillä seuraajia on noin 30,7 miljoonaa. Tällä hetkellä Instagramin mukaan kyseisen videon on nähnyt noin 1,6 miljoonaa ihmistä.

Varsin mukavasti näkyvyyttä Ykköselle ja suomalaiselle jalkapallolle.