Suomen parhaat pelaajat EM-kisoissa – ota nämä miehet seurantaan

Lukas Hradecky Suomen parhaat pelaajat Lukas Hradecky leverkusen

Suomen parhaat pelaajat EM-kisoissa ovat tuttuja nimiä, joilta vaaditaan tuloksia kesällä, jotta menestyminen turnauksessa on mahdollista.

Suomen parhaat pelaajat EM-kisoissa

Huuhkajien joukkue on mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja nuoruutta, mikä tarkoittaa sitä, että useampi pelaaja saattaa tehdä todellisen kansainvälisen läpimurron ja nostaa arvoaan huimasti siirtomarkkinoilla.

Suuren yleisön katseet kohdistuvat tietysti Teemu Pukkiin ja Lukas Hradeckyyn. Kaksikko onkin maajoukkueen tuki ja turva. Kaikki tietävät, mitä miehet pystyvät kentällä tarjoamaan ja se tiedetään varmasti myös vastustajien leirissä. Pukin maalit ovat olennainen osa Suomen menestystä ja se on vain kylmä fakta. Yhtä tärkeä tuloksen kannalta on myös Lukas Hradeckyn panos, sillä maalivahti kantaa aivan tolkutonta taakkaa harteillaan pelistä toiseen. Se on varmaa, että Leverkusen-veskarin täytyy ottaa EM-kisoissa useampi huipputorjunta, jotta Suomi voi edes haaveilla menestyksestä.

Mainos alkaa:

Tämän lisäksi ehdottomiin luottopelaajiin täytyy laskea Glen Kamara, jolla on varmasti suurin potentiaali nousta tulevaisuudessa Euroopan suurseuroihin. Kamaralle EM-kisat ovatkin loistava näyteikkuna, sillä onnistuminen saattaisi avata ovia siirtomarkkinoilla.

Nuoremmasta sukupolvesta seurantaan kannattaa laittaa myös Fredrik Jensen, joka luo uraa Bundesliigassa pelaavassa FC Augsburgissa. Jensen taistelee tiukasti avauskokoonpanon paikasta, mutta rooli voi alkuun löytyä myös vaihtopenkin puolelta, jolloin 22-vuotias peluri tarjoilee päävalmentaja Markku Kanervalle jokerikortin.

Tim Sparv on ehdottomasti laitettava myös tärkeimpien palasten joukkoon, vaikka miestä ei aina kentällä huomaakkaan. Sparv tekee kuitenkin järjestäen voittavia ja peliä edistäviä ratkaisuja. Tämän lisäksi keskikenttäpelaaja tuo äärettömän paljon johtajuutta joukkueeseen. Sparvin hyvyyden huomaakin usein vasta silloin, kun mies uupuu avauksesta.

Robin Lod on myös pakko laskea maajoukkueen parhaisiin pelaajiin, sillä tuntuu, että mies saa aina koneestaan parhaimman irti, kun ylle lyödään Suomen pelipaita. Lod tekee pelistä toiseen hurjasti töitä myös puolustussuuntaan, minkä lisäksi miehen oivallukset hyökkäyspäässä johtavat usein maaleihin.

Suomen ottelut eivät ole todellakaan helpoimmasta päästä, koska vastassa on kaksi maata, jotka pääsevät pelaamaan kotistadionillaan. Näin ollen Tanska ja Venäjä tulevat varmasti olemaan valmiina, mikä tarkoittaa sitä, että Suomi saa antaa kentällään parastaan. Lohkon kolmas peli on puolestaan aivan maailman eliittiin kuuluva Belgia, joten haaste on valtava.