Sergio Ramos ylsi upeaan rajapyykkiin – ”Eivät sitä puolustajat joka päivä saavuta”

Espanjan EM-joukkue 2021 Sergio Ramos 100 maalia rajapyykki real madrid mestarien liiga

Real Madrid nappasi Mestarien liigassa tämän kauden avausvoittonsa, kun se kaatoi Madridissa pelatussa ottelussa Interin lukemin 3-2. Joukkueen kapteeni Sergio Ramos osui ottelussa kertaalleen ja maali oli espanjalaistopparille historiallinen.

Real Madridin kapteeni Sergio Ramos puski Toni Kroosin keskittämän kulmapotkun vastustamattomasti ohi Interin maalia vartioineen Samin Handanovicin. Real siirtyi maalilla ottelussa 2-0 -johtoon, mutta Ramosille maali oli vielä tuota merkityksellisempi.

Tuo kyseinen puskumaali nimittäin oli Sergio Ramosin uran sadas Real Madridin paidassa. Ramos on tehnyt näistä maaleistaan peräti 55 päällään.

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen Optajosen Twitter-tililtä.

Mestarien liigassa Ramos on onnistunut maalinteossa puskemalla kahdeksan kertaa, jolla hän nousee ohi John Terryn Mestarien liigan historiassa eniten puskumaaleja tehneenä pelaajana.

Jos twiitti ei näy laitteellasi, voit katsoa sen täältä.

Sataan maaliin yltänyt elävä topparilegenda oli ottelun jälkeen tyytyväinen niin omiin kuin myös joukkueensa otteisiin.

– Handanovic oli sanonut opiskelleensa Kroosin kulmapotkuja ja minun viimeistelyjäni, mutta mitä enemmän pystymme yllättämään, sitä parempi. Tämä on meille hyvä tulos, sillä saimme kolme pistettä vaikeassa lohkossa, Ramos kommentoi ottelun jälkeen.

– Sata maalia ei ole hassummin. Tuntuu hyvältä saada tunnustusta tälläkin tavalla. Eivät sitä puolustajat joka päivä saavuta. Toivon, että teen vielä paljon lisää maaleja.

Mestarien liiga jatkuu tänään kahdeksalla lohkovaiheen ottelulla.

Lue myös: Diego Maradona viety sairaalaan