Koronavirus kiusana Mestarien liigassa – Ajax ilman useaa tähtipelaajaansa Tanskassa

koronavirus - ajax mestarien liiga dynamo kiova midtjylland barcelona

Tänään pelataan jälleen Mestarien liigan lohkovaiheen otteluita. Ainakin Ajax sekä Kiovan Dynamo joutuvat lähtemään otteluihinsa normaalia heikommilla kokoonpanoilla, kun koronavirus kurittaa seuroja.

Hollantilainen RTL uutisoi, että yhteensä 11 Ajaxin pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Joukossa on sekä Ajaxin edustusjoukkueen pelaajia sekä reservijoukkueeseen kuuluvia pelaajia.

Ajax joutuukin tulemaan tänään toimeen Tanskassa vierasottelussa FC Midtjyllandia vastaan ilman useita ykköskokoonpanonsa pelaajia, kun koronavirus riivaa seuraa. Sivussa avainpelaajista ovat ainakin Dusan TadicAndre Onana sekä Davy Klaassen. Polvivamman vuoksi Ajaxin kokoonpanosta on tänään sivussa Mohammed Kudus. Sairauden sekä loukkaantumisten vuoksi Ajaxin kokoonpanosta on tänään sivussa yhteensä yhdeksän pelaajaa.

Mainos alkaa:

Myös Kiovan Dynamo joutuu lähtemään otteluunsa Barcelonaan hyvin vajaalla kokoonpanolla. Se on joutunut jättämään kokoonpanostaan pois 13 pelaajaa. Dynamo on nimennyt keskiviikon otteluun 19 pelaajaa, joista 13 kuuluu sen niin sanottuun ykköskokoonpanoon ja loput kuusi ovat joukkueen B-listalta.

Ajax kohtaa tänään kello 22:00 Midtjyllandin vierasnurmella. Kiovan Dynamolla on edessä huomenna keskiviikkona vierasottelu kello 22:00 Barcelonaa vastaan.

Lue myös: Real Madridin puolustajalla todettu koronavirus