Saksa sai huonoja uutisia – Bayernin Serge Gnabry joutuu viikoiksi sivuun, EM-kisat vaarassa

Serge Gnabry Saksa

Bayern Münchenin Serge Gnabry joutunee jättämään EM-kotikisat väliin jouduttuaan viikoiksi sairastuvalle.

Bayern München tiedottaa, että Serge Gnabryn Bundesliiga kausi päättyi ennen viimeistä kierrosta. Gnabry kärsii tiedotteen mukaan lihasvammasta vasemmassa jalassaan.

Lihasvamman on määrä pitää Gnabry noin kuuden viikon ajan sivussa pelikentiltä, joten laitahyökkääjän osallistuminen kesän EM-lopputurnaukseen on suuri kysymysmerkki, kun turnauksen alkuun on enää reilu kuukausi.

Mainos alkaa:

Gnabry loukkaantui Bayernin ja Real Madridin välisen Mestarien liigan ottelun avausjaksolla. Gnabry sai vamman spurtin jälkeen ja pyysi välittömästi vaihtoa. Bayern-luotsi Thomas Tuchelin mukaan kyseessä on takareisivamma.

Gnabry on kärsinyt jatkuvista loukkaantumisongelmista ja pelasi lopulta kaikki kilpailut mukaan luettuna vain reilut 760 minuuttia Bayernin paidassa. Gnabry on kärsinyt muutamasta lihasvammasta ja lisäksi hän mursi kätensä syksyllä.

Gnabry kuuluu kuitenkin kunnossa ollessaan Saksan A-maajoukkueen luottopelaajiin, joten uutinen on vaikeasta kaudesta huolimatta takaisku kotiturnaukseen valmistautuvalle Saksalle.

Lue myös: Mestarien liigassa nähdään ensi kaudella täysin uusi seura – myös Juventus varmisti paikkansa