STT: Palloliitto tekee valmentajapäätöksen myöhemmin – Markku Kanerva jatkaa ainakin kesäkuun yli Huuhkajissa

Markku Kanerva Huuhkajat

Markku Kanerva jatkaa Huuhkajien päävalmentajana kesäkuussa pelattavissa maaotteluissa Portugalia ja Skotlantia vastaan.

STT uutisoi, että Palloliitto on päättänyt Huuhkajien jatkavan Markku Kanervan valmennuksessa ainakin kesäkuun otteluiden yli. Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti vahvisti tiedon STT:lle.

Palloliitto ei ole vielä päättänyt, kuka toimii Huuhkajien päävalmentajana syksyllä pelattavassa Kansojen liigassa. Liiton tavoitteena on, että Kansojen liigassa ja ensi maaliskuussa alkavissa MM-karsinnoissa Suomea johtaa sama valmentaja. Kansojen liigassa Huuhkajia valmentaa joko uusi päävalmentaja tai Kanerva, jonka päävalmentajapesti on virallisesti voimassa vuoden loppuun.

Mainos alkaa:

- Kaikki on mahdollista, Lahti totesi lyhyesti MTV:lle.

Päävalmentaja-asian ratkaisu venyy joka tapauksessa kesälle. Palloliiton seuraava hallituksen kokous on Lahden mukaan 17. kesäkuuta.

- Se on ehkä se seuraava etappi, jolloin voi olla, että asia on käsittelyssä, jos se on valmis. Jos näin ei ole, asia menee varmaan heinäkuulle, Lahti sanoi.

Palloliiton hallitus päättää päävalmentaja-asiasta Lahden esityksen pohjalta, mutta mahdollisen uuden päävalmentajan kartoitusta hoitaa Palloliitossa suurempi tiimi. Ryhmään kuuluvat muun muassa pääsihteeri Marco Casagrande ja urheilutoimenjohtaja Aki Hyryläinen. Tiimmi on Lahden mukaan tehnyt jo pidemmän aikaa niin sanottua peruskartoitusta Huuhkajien seuraavasta päävalmentajasta.

Syyskuussa alkavassa Kansojen liigassa Huuhkajat joutuu kovaan seuraan, sillä lohkovastustajat ovat Englanti, Kreikka ja Irlanti.

Lue myös: Kauden räikein sukellus? – Lazion Ciro Immobile kellahti kumoon, kun ketään ei ollut lähelläkään