Mestarien liigassa nähdään ensi kaudella täysin uusi seura – myös Juventus varmisti paikkansa

Mestarien liiga 2024-2025 Bologna

Mestarien liigassa tullaan kaudella 2024-2025 näkemään täysin uusi seura, kun italialainen Bologna selvitti tiensä legendaariseen seuraturnaukseen.

Asia varmistui, kun Atalanta voitti sunnuntai-iltana AS Roman 2–1. Samalla varmistui myös Juventuksen paikka Mestarien liigassa tulevalle kaudelle.

Bolognalle paikka on seurahistorian ensimmäinen. Edellisen kerran joukkue on nähty ylipäätään europeleissä yli 20 vuotta sitten Intertoto Cupissa.

Mainos alkaa:

Paikkansa UCL:ssä ovat niin ikään varmistaneet jo milanolaisseurat Inter ja AC Milan. Italialle aiemmin tänä vuonna myönnetystä viidennestä Mestarien liigan paikasta taistelevat yllä mainitut Atalanta ja AS Roma. Tällä hetkellä paikassa on vahvimmin kiinni Atalanta, joka on kolme pistettä Romaa edellä – ja on vieläpä pelannut yhden ottelun vähemmän.

Serie A:n mestaruuden varmisti jo huhtikuun puolella Inter, joka johtaa sarjaa tälläkin hetkellä 18 pisteen erolla paikallisvastustajaansa nähden.

Ennen kuin on kuitenkaan aika kääntää katseita kunnolla syksyn peleihin, me keskitymme futiksen EM-kisoihin. Sivuiltamme löytyy kattava Jalkapallon EM 2024 ohjelma, sekä paljon muuta tietoa kesän odotetuimmasta tapahtumasta!