Huuhkajat nappasi nihkeän voiton San Marinosta – nyt jännitetään jatkokarsinnan vastustajaa

Huuhkajat suomi san marino

Huuhkajat oli maanantaina matkannut San Marinon vieraaksi EM-kisakarsintojen lohkovaiheen viimeiseen otteluun.

Valkopaitainen vierasjoukkue lähti otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta illasta ei suinkaan muodostunut mitään maali-iloittelua.

Avausosumaa saatiin odottaa toisen jakson alkupuolelle saakka, kunnes Pyry Soiri onnistui survomaan pallon verkon perukoille. Samainen mies oli asialla vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin ja lukemat olivat 0-2.

Mainos alkaa:

Enempää osumia Huuhkajien toimesta ei kuitenkaan nähty. Isännät puolestaan onnistuivat lisäajalla kaventamaan loppulukemiksi 1-2. Maalintekijänä toimi Filippo Berardi.

Torstain arvonnassa selviää, ketä vastaan Suomi pelaa maaliskuun loppupuolella EM-jatkokarsinnassa.

Kansojen liigan A-tason joukkueista A-karsintaan osallistuu varmuudella Puola. Toinen joukkue on Kroatia tai Wales. Viro nostetaan A-karsintaan D-tason ykkösenä. Lisäksi A-tason karsintaan arvotaan Suomi, Ukraina tai Islanti. Mikäli Suomea ei arvota A-karsintaan, pelaa se B-karsinnassa 21. maaliskuuta Zenicassa Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

Tuon ottelun voittaja etenee 26. maaliskuuta pelattavaan karsintafinaaliin. Sen voittaja etenee EM-kisoihin.