EM-karsinnoissa historiallinen nöyryytys – Ranska takoi taululle 14-0-lukemat

Ranska Gibraltar EM-karsinnat

EM-karsinnoissa nähtiin lauantaina historialliset maalilukemat, kun Ranska nöyryytti Gibraltaria lukemin 14-0.

Ranska lähti otteluun luonnollisesti suurena ennakkosuosikkina, mutta tuskin kukaan olisi osannut odottaa, millainen vyörytys Nizzan illassa nähtäisiin.

Jo neljän minuutin pelin jälkeen taululla seisoivat 2-0-lukemat, eikä kaasua otettu polkimelta tämän jälkeenkään, sillä tauolle poistuttiin numeroissa 7-0.

Mainos alkaa:

Toinen puoliaika oli täysin toisinto ensimmäisestä, sillä Ranska takoi seitsemän maalia ja voitti ottelun lopulta 14-0. Kylian Mbappe tehtaili osumia hattutempun verran. Oliver Giroud ja Ousmane Dembele puolestaan osuivat kaksi kertaa mieheen.

Kyseessä on samalla koko EM-karsintahistorian suurinumeroisin voitto. Edellinen ennätys oli vuodelta 2006, jolloin Saksa murskasi San Marinon 13-0.