Topi Keskinen iski hämmästyttävän osuman alle 21-vuotiaiden EM-karsinnoissa

Topi Keskinen

Pikkuhuuhkajien Topi Keskinen oli mielettömässä iskussa tiistaina pelatussa alle 21-vuotiaiden EM-karsintaottelussa Armeniaa vastaan.

HJK:ssa läpimurtokauden pelannut Keskinen on varmasti niitä suomalaispelaajia, jotka ovat monen ulkomaalaisen seuran tarkkailussa. Lupaus antoi jälleen kerran kovia näyttöjä, sillä Keskiseltä nähtiin aivan jäätävä osuma Armeniaa vastaan. HJK-tähti teki tavaramerkiksi muodostuneen pitkän ja nopeavauhtisen kuljetuksen.

Kruunu tuli Armenian rangaistusalueen reunalla, kun Keskinen sai oikean jalkansa vapaaksi ja täräytti pallon vastustamattomasti verkon perukoille.

Suomi oli lopulta ottelussa täysin omaa luokkaansa, sillä loppunumerot kirjattiin 6-0. Keskinen iski kaksi osumaa, kun taas koko EM-karsintojen maalipörssiä hätyyttelevä Otso Liimatta osui jälleen kertaalleen. Muut maalit merkittiin Kai Meriluodon, Matti Peltolan ja Juho Talvitien nimiin.

Pikkuhuuhkajilla on nyt neljän pelin jälkeen kasassa kuusi pistettä, joten venymistä tullaan tarvitsemaan seuraavissa peleissä, jotta unelma kisapaikasta pysyy elossa.

Topi Keskinen teki huiman osuman