Robin Lod hurjassa vireessä – iski kaksi osumaa MLS:ssä

Robin Lod minnesota huuhkajat

Huuhkajien Robin Lod yltyi kovaan maalintekovireeseen, kun hänen edustamansa Minnesota kohtasi Real Salt Laken MLS:ssä.

Lod osui kahdesti, ja voittolukemat puolestaan kirjattiin Minnesotan hyväksi 4-0.

Suomalaisen ensimmäinen maali syntyi 62. peliminuutilla, kun Lod sijoitti pallon läpiajon päätteeksi viilipyttymäisesti Salt Laken verkkoon.

Toisen maalinsa Lod puolestaan viimeisteli 90. minuutilla. Suomalainen pelasi ottelussa täydet minuutit

Erikoisen sävyn otteluun toi se fakta, että selvistä loppunumeroista huolimatta avausjakso mentiin maaleitta. Vierailijat ehtivät jopa tehtailla johtomaalin, mutta se hylättiin VAR-tuomion jälkeen paitsiona.

Minnesota on läntisessä konferenssissa kolmantena. Salt Lake puolestaan löytyy kahdeksannelta sijalta.

Sunnuntaina tulessa nähtiin myös Alexander Ringin kipparoima New York City. Vierasottelu DC Unitedia vastaan päättyi maalittomaan tasapeliin Ringin urakoidessa täydet minuutit.