Real Madrid vältti katastrofin – nousi tasoihin ottelun loppuhetkillä

Zinedine Zidane Borussia Mönchengladbach - Real Madrid

Eilen tiistaina Mestarien liigassa pelattiin kahdeksan lohkovaiheen ottelua. Kierroksella katseet suuntautuivat Saksassa pelattuun otteluun Borussia Mönchengladbach – Real Madrid.

Real Madrid lähti vieraskentälle puhdistamaan kasvojaan viikko sitten tapahtuneen shokkitappion jälkeen. Madrid hävisi viime viikolla kotikentällään Shakhtar Donetskille 2-3.

Mönchengladbach menetti viikko sitten johtoasemansa vierasnurmella Interiä vastaan aivan ottelun loppuhetkillä ja ottelu päättyi tasapeliin, joten saksalaisilla plakkarissa ennen tiistai-illan ottelua oli yksi piste.

Real otti viikonloppuna hienon voiton Barcelonaa vastaan Camp Noulla pelatussa El Clasicossa ja Los Blancos lähti otteluun varmasti täynnä itseluottamusta.

Madridilaisille tarjoiltiin kuitenkin shokkihoitoa jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Marcus Thuram iski kotijoukkueen 1-0 -johtoon.

Toisella puoliajalla Thuram iski toistamiseen ja siirsi kotijoukkueen jo 2-0 -johtoon hieman ennen kuin tunti kellossa oli täynnä. Syötöt kumpaankin maaliin tarjoili Alessane Plea.

Real tuli kuitenkin otteluun mukaan, kun Karim Benzema toi vierasjoukkueen yhden maalin päähän 87 peliminuutin kohdalla.

Benzeman kavennusmaali ei jäänyt suinkaan ottelun viimeiseksi. Brasilialainen Casemiro laittoi pallon maaliin lisäajalla tasoittaen ottelun. Näihin 2-2 -lukemiin päättyi ottelu ja näin Borussia-Parkilla pisteet tasattiin joukkueiden kesken.

Katso ottelun Borussia Mönchengladbach – Real Madrid huippuhetket alta:

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Marseille 0-3 Manchester City

Keskiviikkona Mestarien liigassa pelataan kahdeksan ottelua. Kaksi ensimmäistä matsia alkavat kello 19:55 ja loput kuusi kello 22:00.