Veikkausliiga pyrkii pelaamaan loppusarjat normaalisti

Helmarit Veikkausliiga Veikkausliigakausi 2021 Otteluohjelma Veikkausliigassa veikkausliiga-karsinnat veikkausliiga kuukauden joukkue nana boateng kups HJK

Kotimainen pääsarjataso Veikkausliiga oli tänään isojen päätösten äärellä, kun kabinetissa pohdittiin loppusarjojen kohtaloa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että loppusarjat saadaan pelattua suunnitellusti.

Veikkausliiga on joutunut siirtämään useita otteluita myöhempään ajankohtaan koronatartunnoista johtuen. Tänään selvitettiin loppusarjojen kohtaloa, joka näyttäisi olevan kuitenkin lopulta suotuisa.

Veikkausliiga pyrkii pelaamaan loppusarjat normaalisti. Se tiedotti asiasta tänään nettisivuillaan.

Mainos alkaa:

Tiedotteen mukaan loppusarjojen pelaaminen on ehdollinen. Veikkausliigan hallitus teki päätöksen, että mikäli Palloliitto ei pidennä loppusarjojen takarajaa marraskuun loppuun asti, niin kausi päättyy runkosarjan jälkeen. Runkosarjan päätöskierros on merkitty pelattavaksi keskiviikkona 4.11.

Mikäli loppusarjoja ei mahdollisista tulevista ottelusiirroista johtuen voida pelata 30.11. mennessä, niin lopulliseen sarjataulukkoon lasketaan pisteet siihen asti pelatuista täysistä ottelukierroksista.

Lue myös: Zlatan Ibrahimovic hurjassa vireessä Serie A:ssa – nousi maalipörssin kärkeen